Verzendingen & Retourneren

Verzending & Retourneren

VERZENDING

Bestelde producten bij Hifistudio79 worden zo snel mogelijk aan de klant geleverd. Wij leveren via DHL en een uitzonderlijk geval via Postnl of DPD. Het gros van de leveringen worden dus via DHL verricht, daar onze ervaring is in de loop der jaren dat wij u hiermee een scherp tarief kunnen bieden en producten zonder schade worden afgeleverd.  

Zeker bij electronica is het zorg dat producten netjes bij u worden bezorgd. Wij versturen alle bestellingen vanaf 50 euro gratis alles daaronder kost slechts 7 euro aan verzendkosten, lekker overzichtelijk!!!

RETOURNEREN

U kunt het product op twee manieren retourneren aan ons.
Optie 1: Een retourlabel wordt door ons beschikbaar gesteld (de kosten hiervan staan in de landentabel bij optie 1 vermeld). Staat uw land er niet bij, neem contact met ons op.
Optie 2: De retour wordt door u aangevraagd via onze contactpagina en u ontvangt van ons instructies, u regelt de verzending van de retour geheel zelf en kiest uw eigen vervoerder.

Voor het retour sturen, de vereisten van het pakket en verzekering verwijzen wij u graag naar de retourvoorwaarden.

Optie 1: retourlabel door ons beschikbaar gesteld via DPD:

  1. U gaat akkoord met de kosten voor het retour zenden van uw pakket (zie overzicht kosten per land in onderstaande tabel). Deze kosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag of u ontvangt een apart betaalverzoek om de kosten te betalen. De maximale risico die deze wijze van verzending dekt is 500 euro;
  2. Meld de retourzending aan in ons retourportaal;
  3. Omschrijf de reden van retour en selecteer om welke producten het gaat;
  4.  Lever het pakket in bij een zelfgekozen innamepunt.
Nederland en Belgie 7 euro
Duitsland 10 euro
Denemarken, Frankrijk, Luxemburg,Oostenrijk, UK 13 euro
Estland, Finland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Zwitserland 18 euro
Griekenland 25 euro


Hoe lang heb ik de tijd om een retour aan te melden?
U heeft als klant 14 dagen wettelijke bedenktijd vanaf de dag dat het bestelde product bij u is geleverd, ook wel de wettelijke bedenktijd genoemd.

De kosten van de retourzending is voor rekening van de klant en dient binnen 2 weken na melding van de retour te zijn ontvangen bij Hifistudio79. Als het product niet tijdig retour is ontvangen kan Hifistudio79 deze niet meer accepteren als retourzending. Hifistudio79 betaald u het gehele aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die gemaakt zijn om het product bij u te bezorgen. Het product wordt na ontvangst geïnspecteerd op schade. Mocht er schade zijn ontstaan of de verpakking geheel onnodig open/ kapot gescheurd zijn, dan kan Hifistudio79 de kosten hiervan in rekening brengen en indien mogelijk in mindering brengen op het retour te ontvangen bedrag.

Let op, zonder retourformulier (optie 2) is Hifistudio79 niet op de hoogte dat uw zending retour komt en kan mogelijk niet (tijdig) verwerkt worden. Het retouradres voor retourzendingen te verwerken is afwijkend van ons postbusadres.

Hifistudio79 zal na melding van de retourmelding binnen 2 weken het aankoopbedrag terugstorten. Dit gebeurd op dezelfde wijze waarmee u de order betaald heeft. Dus een bankoverschrijving gaat middels een retour bankoverschrijving naar het rekeningnummer waarmee betaald is. Een paypal betaling gaat via Paypal naar dezelfde paypal rekening retour etc…