Spotify HiFi is de langverwachte introductie van cd-kwaliteit.

Spotify HiFi is de langverwachte introductie van cd-kwaliteit.

Spotify HiFi is de langverwachte introductie van de populaire muziekstreamingservice tot streaming van cd-kwaliteit.

Het staat gepland voor lancering in 2021 – vingers gekruist, zeer binnenkort – en stelt Spotify Premium-abonnees in staat hun lidmaatschap te ‘upgraden’, zodat ze kunnen luisteren naar audiostreams van hogere kwaliteit, zonder verlies.

Volgens Spotify is “muziekstreaming van hoge kwaliteit” altijd een van de meest gevraagde nieuwe functies van gebruikers geweest. Maar na jaren wachten op Spotify HiFi om te verschijnen na een eerste teaser in 2017, vroegen we ons onlangs af of het ooit groen licht zou krijgen…

Eindelijk, op 22 februari 2021, kondigde het bedrijf Spotify HiFi officieel aan de wereld aan tijdens zijn ‘Stream On’-evenement. Meer recentelijk gaf een uitgelekte video ons een glimp van HiFi. En nu wachten we…

Spotify heeft beloofd om Spotify HiFi “later dit jaar” te lanceren, maar dat is zo specifiek als het is geweest. Het heeft niet precies gezegd wanneer in 2021, maar de formulering suggereert misschien dat het dichter bij het einde van het jaar zal zijn in plaats van op handen zijnde.

De Zweedse audiostreamingbedrijf Spotify kondigde in februari 2021 aan dat het Spotify HiFi zal uitrollen via zijn Stream On-blogpost.’S Werelds grootste muziekstreamingserviceprovider onthulde in zijn column dat het ontwerpen had op een abonnementsniveau van cd-kwaliteit.

Bronnen verzameld van geloofwaardige verkooppunten suggereren dat de release van de nieuwe versie wel eens om de hoek zou kunnen zijn. Het rapport won terrein nadat een Redditor vermeende beelden van het onboardingproces voor Spotify HiFi had gelekt.

Terwijl muziekmakers en fans over de hele wereld opriepen om een ​​platform voor het streamen van muziek van hoge kwaliteit, heeft Spotify HiFi ontwikkeld om tegemoet te komen aan aan de eisen van zijn gebruikersbestand.

Spotify HiFi levert muziek in cd-kwaliteit, lossless audioformaat naast Spotify Connect-compatibele luidsprekers, die een geluid met immense diepte en helderheid zullen weergeven.

Spotify werkt er ook aan om dit platform toegankelijk te maken voor al zijn gebruikers. Spotify stelt alomtegenwoordigheid als een van de grondbeginselen van zijn beleid en werkt samen met enkele van’s werelds grootste luidsprekerfabrikanten.

De HiFi-versie, indien ingeschakeld, past automatisch de geluidsregeling op het apparaat van de gebruiker aan en levert hifi-audio.

De gelekte introductietour geeft een voorproefje van de nieuwe lay-out en functies die HiFi met zich mee zal brengen.

De video stelt ook voor om compatibele Spotify Connect-apparaten te gebruiken om rechtstreeks vanaf je apparaat te genieten van muziek met een hoge resolutie.

De nieuwe high-end versie zal Spotify Premium overtreffen op het gebied van audiokwaliteit. Omdat het verondersteld wordt onbewerkte kwaliteit aan zijn gebruikers te bieden, zullen de aanpassingen en levering het op een hoger prijsniveau plaatsen dan de bestaande betaalde versie.

 

Share this post