REVIEW: Aune AR5000

REVIEW: Aune AR5000

vertaald uit het Chinees , dus kan soms iets vreemd overkomen qua teskt, maar geeft een goed beeld van de Aune Ar5000
Het licht van de tijd – AUNE’s eerste headset AR5000, persoonlijke tests delen
Feigu Audio  Auteur: Hanjie hifi  11-03 04:20 

Tien jaar geleden

Ik ken je niet, je hoort niet bij mij

Tien jaar later
zijn we vrienden en kunnen we nog steeds hallo zeggen. . .

 

人声头戴耳机新款- 人声头戴耳机2021年新款- 京东

Terugkijkend naar tien jaar geleden, toen de redacteur voor het eerst het HIFI-veld betrad, waren HIFI-hoofdtelefoons op instapniveau zeldzaam en moeilijk aan te bevelen, dus onder de omstandigheden van dat jaar koos ik nog steeds voor oordopjes. Vandaag is anders dan vroeger. Binnenlandse HIFI-headsets zijn eindelijk volledig van kracht geworden. Vooral in de afgelopen twee jaar zijn binnenlandse headsets op de markt gekomen en als paddenstoelen gelanceerd na een regenbui. De tijden veranderen. Je kunt zeggen dat binnenlandse grote oren het inluiden van ongekende veranderingen en veranderingen, uitstekende kansen.

 

Op het juiste moment heeft het, als bekend HIFIDIY-audioforum in China, miljoenen fans verzameld. Als voorganger van het in 2004 opgerichte merk AUNE kan worden gezegd dat het in de schijnwerpers staat en ongeëvenaard is. Als lokaal merk in Wuhan droomt AUNE ervan om hoofdtelefoons groter dan ooit te maken, meer dan tien jaar geleden. Vandaag is AUNE’s eerste op het hoofd gemonteerde, dynamische AR5000 met groot oor eindelijk geboren. Als lokale beoefenaar, die al meer dan tien jaar in Wuhan geboren is, heeft Gu Jia het geluk dat hij naar verschillende versies van technische machines heeft geluisterd. Het is tenslotte de eerste keer dat er koptelefoons worden gemaakt, en het heeft zo’n hoge mate van voltooiing. Het heeft ook enkele patenten verkregen op het gebied van structuur en ontwerp. Vooral de geluidsprestaties verrasten me. Toen de officiële lanceringsprijs van 1699 werd aangekondigd, viel mijn mond bijna open. .

Ik heb de in massa geproduceerde versie een paar dagen geleden ontvangen, dus ik haastte me niet om mijn luisterervaring te posten. Ik heb het een paar dagen geprobeerd en vervolgens geprobeerd met verschillende front-end luisterervaringen. Ik ontdekte dat het geluid van deze headset is anders dan het traditionele Duitse geluid. De stijl van de AR5000 is kalm , ingetogen en beheerst, er kan worden gezegd dat er veel hoofdtelefoons met een 50 mm holle ruimte op de markt zijn. Deze keer heeft AUNE veel moeite gestoken in de Het ontwerp van de holte, met name de nauwkeurige regeling van de dempingsaanpassing en het aantal openingen in de achterste holte. De losse en natuurlijke geluidsveldprestaties zijn het duidelijke voordeel, dus sommige mensen vergelijken nu het geluidsveld van de HD800 ermee.

沸谷音频的微博_微博
Het is comfortabel om te dragen. De hele headset weegt slechts 349 gram. De oorschelpen hebben een matige hardheid en goede ondersteuning en ademend vermogen. De hoofdband is zacht en knelt niet in de oren. Je zult je niet moe voelen na langdurig dragen. De Het apparaat in de oorschelpen is gekanteld, zodat het gemakkelijk te dragen is. De hoek is uiterst belangrijk. Verschillende mensen zullen duidelijke verschillen ervaren in het laagfrequente volume wanneer ze deze dragen. Als u het gevoel heeft dat het laagfrequente volume niet voldoende is en de ruimte De binnenkant van de oorkappen is groot, je kunt de draaghoek aanpassen.

Vervolgens kozen we drie alles-in-één-machines als systeemconfiguraties en gebruikten we 4.4 gebalanceerde upgradekabels om te luisteren. De eerste is HIFIMAN’s nieuwe alles-in-één-machine met decoder en hoofdtelefoonversterker, EF499. Deze prijs is 1.499 yuan. De R2R-decoder en Het hoofdtelefoonversterkergedeelte kan oplopen tot 4,35 W. De output van het systeem is goed, maar de laagfrequente penetratie is iets onvoldoende; het tweede systeem is uitgerust met FiiO K7, geprijsd op 1.399 yuan, en het geluid is behoorlijk bevredigend voor een alles-in-één machine in deze prijsklasse; het derde systeem is van AUNE. Het pak is gecombineerd met X1S GT, geprijsd op 1.769 yuan. De geluidsintensiteit is beter, vooral de laagfrequente duik en de hoogfrequente ductiliteit zijn sterker. Vrienden die van een beetje spanning houden, kunnen voor deze set kiezen.

Als eerste hoofdtelefoon van AUNE is hij opmerkelijk voor deze prijs. Met name het geluidsveld en de draagprestaties zijn veel beter dan die van vergelijkbare hoofdtelefoons. Het gebruiksgemak is ook beter dan die van sommige oude klassieke hoofdtelefoons. Hij kost slechts 3.000 yuan in combinatie met een alles-in-één pakketsysteem.Je kunt plezier hebben met FI. Het is waar dat de verhouding tussen geluid en prijs erg hoog is.

易有料-智能信息流一站式服务平台
Bovenstaande zijn enkele korte gedeelde ervaringen die de redacteur persoonlijk heeft getest en beluisterd, en ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer verrassingen en ervaringswaarde te ontdekken. Ik hoop ook dat geïnteresseerde vrienden naar offline entiteiten kunnen gaan om naar AB te luisteren, en uitkijken naar meer gedeelde gameplay~~

Na meer dan tien jaar mijn zwaard te hebben geslepen, wil ik AUNE feliciteren met het eindelijk verwezenlijken van haar droom met grote oren. Ik hoop ook vooral dat de toekomstige, in eigen land geproduceerde producten zullen blijven verschijnen en vooruit zullen gaan!

AUNE AR5000 glas, referentiekwaliteit, volledige grootte, open type, puur zelf ontwikkeld

Officieel aangewezen oortelefoons voor het Innsbruck Choir in Oostenrijk

Share this post