MM en MC-Pickups van de Engelse fabrikant GOLDRING

MM en MC-Pickups van de Engelse fabrikant GOLDRING

Magnetische en MC-Pickups
van de traditionele Engelse fabrikant
  • De gloednieuwe EROICA HX werd voorgesteld op HighEnd 2022.
  • Hij levert verbluffende moving coil prestaties uit een moving magnet input.
  • Goldring’s nieuwe Eroica HX maakt de overstap naar een bewegende spoel pickup een makkie

GOLDRING ontwikkelt en produceert al sinds de jaren vijftig magnetische pick-ups voor het afspelen van grammofoonplaten. Het legendarische model No. 500 had twee verschillende saffierstiften voor 78-toeren schellakplaten en 33/45-toeren lp’s en singles. LP’s en singles. Dit magneetsysteem werd niet alleen gebruikt in talrijke BBC-studio’s, maar legde ook de basis voor het wereldwijde succes van GOLDRING als gerenommeerde hifi-fabrikant.

Vandaag de dag omvat het GOLDRING portfolio zeven magneetsystemen, variërend van de instapmodellen E1, E2 en E3 tot de G-serie. Alleen de drie bewegende spoelpatronen Eroica, Elite en Ethos zijn van een hogere klasse.
Zelfs GOLDRING’s kleinste MC systeem, de Eroica, geniet wereldwijde populariteit vanwege zijn uitstekende prijs-prestatie verhouding, fantastische klank en universeel gebruik op medium tot lichte toonbogen.

Het onlangs gelanceerde topmodel GOLDRING Ethos overtuigt met talrijke hightech-specialiteiten die zijn ontworpen voor een optimale gevoel- en geluidskwaliteit, zoals de diamantslijping met een speciaal profiel, een aluminium naalddrager, spoelen die op een kruisvormige armatuur zijn gewikkeld, een optimale demping van butylrubber en een extreem lichte maar krachtige neodymiummagneet.

Weet je van onze MC ruil campagne?

Share this post