High End in München aankondigingen omtrent NorStone

 High End in München aankondigingen omtrent NorStone

Tijdens de High End in München zijn een aantal aankondigingen omtrent NorStone gedaan die ik graag wil delen.

De nieuwe HDMI 2.1 kabels in de 8K range van NorStone waren al beperkt beschikbaar en zijn er nu volop. Deze snelste lijn van HDMI kabels ondersteunen 48 Gbps aan data, met op 4K 120 frames en op 8K 60 frames per seconde. Uiteraard ontbreekt het eARC protocol niet.
Beschikbaar in de lengtes 1, 2 en 4 meter, vanaf €79,- verkoop. Niet goedkoper? Nee, want er is meest logisch alleen gekozen voor de mooiste line up en dus in de top van het pakket, de JURA range. Deze range vinden we samen met ARRAN als in-stap en de SKYE als premium mid-range producten terug in het NorStone gamma.
Langere lengtes zijn ook verkrijgbaar. Dan wordt het de Fibre Optical HDMI 8K range. Vanaf 7,5 meter tot 30 meter en er tussen 10, 15 en 20 meter.
AVtunes breidt assortiment van meubels van NorStone uit
Esse Wood
De populaire Esse lijn is uitgebreid met een serie houten inleg planken in de kleuren Walnoot en licht Eiken. Einde van de zomer komt er een wandmodel platenspeler houder bij. Hier zal gekozen worden voor dezelfde kleuren met zwart en wit frame, en daarnaast het model in zwart/zwart, waarbij de het plateau van glas is vervaardigd. Prijs wordt €149,- verkoop!
Loft 
De Loft zal langzaam uitlopen. Beschikbare modellen zijn nu nog Loft Main Black en Bamboo. Daarnaast Loft Side Walnoot. De andere kleuren zijn uitverkocht.
NorStone Mount
Het merk krijgt een compleet nieuwe lijn aan ophangsystemen voor onder andere TV’s. Maar ook voor Sonos modellen 1, Arc en Beam. Hierover binnenkort meer.
Power Cables
De aandachtige lezer zal het niet ontgaan zijn; NorStone heeft zijn assortiment uitgebreid met stroomkabels in de ARRAN, SKYE en JURA lijn.
Vanaf €79,- mag je al heel veel kwaliteit verwachten.

Share this post