Eweat DMP20 Streamer HDD AK4493EQ DAC MQA ROON Tidal Spotify Airplay

Eweat DMP20 Streamer HDD AK4493EQ DAC MQA ROON Tidal Spotify Airplay

een audio streamer met een AKM 4493 dac chip, Roon ready , MQA tidal ,Spotify, Qobuz, etc..?

Eweat heeft het allemaal in 1 apparaat zitten voor een schitterende prijs!

De Eweat DMP20 is een moderne HiFi-netwerkaudiospeler, ontworpen volgens de hoogste normen, met verfijnde software, audiofiele geluidskwaliteit en een redelijke prijs.

De speler is uitgerust met een top AK4493EQ-DAC en een voeding op een ringkerntransformator. De gebruikte converter ondersteunt DSD512-bestandsdecodering en -sampling met een frequentie tot PCM768 32-bits.

De DMP20 maakt gebruik van een femtoseconde kristaloscillator, die de geluidsscheiding hoger maakt, het gevoel van hiërarchie duidelijker met uitzonderlijke dynamiek.

Het apparaat ondersteunt ook Bluetooth-hoofdtelefoons, Bluetooth-luidsprekers en andere Bluetooth-randapparatuur en ondersteunt het Roon-systeem, Airplay-standaard, de nieuwste versies van het DLNA-protocol en kan werken als een streaming-speler en bestandsserver met de mogelijkheid om te delen in het netwerk wanneer het installeren van een interne harde schijf (optioneel) ondersteuning van het OpenWRT-systeem.

Door de speler op uw thuisnetwerk aan te sluiten, ontstaan ​​ongekende mogelijkheden om naar muziek te luisteren, toegang te krijgen en af ​​te spelen.

De DMP20 heeft het nieuwste mediabeheersysteem waarmee u uw muziek kunt catalogiseren en weergeven in de vorm van een albumwand, bestanden kunt beheren en afspeelfuncties kunt beheren.

De DMP20 kan worden aangesloten op een tv en worden bediend met een IR-afstandsbediening en vanaf een mobiele telefoon via de applicatie van de fabrikant.

De DMP20-speler kan worden aangesloten op een bekabeld of draadloos thuisnetwerk en geniet van toegang tot muziek in de hoogste kwaliteit.

en natuurlijk leverbaar bij Hifistudio79 .

Share this post