1 HifiStudio79 Returns Hifi audioproducten - Zoetermeer - Den Haag
Uw taal Nederlands
Uw taal
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Geen producten geselecteerd.

Zoeken


Retour informatie


U heeft als klant 14 dagen wettelijke bedenktijd vanaf de dag dat het bestelde product bij u is geleverd, ook wel de wettelijke bedenktijd genoemd.
 

Voordat deze termijn is verstreken dient de klant Hifistudio79 ervan te informeren dat hij/zij gebruik wenst te maken van de wettelijke bedenktijd. U kunt zonder opgave van reden het bestelde product aanmelden voor retour. U kunt dit simpelweg doen door gebruik te maken van onze contactpagina of een email te sturen naar info@hifistudio79.nl met uw naam en adresgegevens, ordernummer en product die u retour wilt sturen. U ontvangt dan van ons een retourformulier. Op dat moment heeft u 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. 

De retourzending is voor rekening van de klant en dient binnen 2 weken na melding van de retour te zijn ontvangen bij Hifistudio79. Als het product niet tijdig retour is ontvangen kan Hifistudio79 deze niet meer accepteren als retourzending. Hifistudio79 betaald u het gehele aankoopbedrag retour inclusief de verzendkosten die gemaakt zijn om het product bij u te bezorgen.Het product wordt na ontvangst geinspecteerd op schade. Mocht er schade zijn ontstaan of de verpakking geheel onnodig open/ kapot gescheurd zijn, dan kan Hifistudio79 de kosten hiervan in rekening brengen en indien mogelijk in mindering brengen op het retour te ontvangen bedrag.

Let op, zonder retourformulier is Hifistudio79 niet op de hoogte dat uw zending retour komt en kan mogelijk niet tijdig verwerkt worden. Het retouradres voor retourzendingen te verweken is afwijkend van onze postbus. 


Hifistudio79 zal na melding van de retourmelding binnen 2 weken het aankoopbedrag terugstorten. Dit gebeurd op dezelfde wijze waarmee u betaald heeft. Dus een bankoverschrijving gaat middels een retour bankoverschrijving naar het rekeningnummer waarmee betaald is. Een paypal betaling gaat via Paypal naar dezelfde paypal rekening retour.