1 HifiStudio79 Over ons Hifi audioproducten - Zoetermeer - Den Haag
Uw taal Nederlands
Uw taal
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Welkom bij HiFiStudio79

HifiStudio79 is ontstaan na 30 jaar hobbymatig met audio-apparatuur en muziek bezig te zijn geweest en is voor Zoetermeer en directe omgeving het adres voor hoogwaardige audio-producten. In elke prijsklasse, tot aan de absolute top zijn er producten te vinden waarbij u vele jaren kunt genieten van muziek zoals deze behoort te zijn. Hifistudio79 is het enige adres in Zoetermeer en directe omgeving waar u echt terecht kunt in een showroom annex luisterruimte waar u echt kennis kunt maken met producten en deze rusit kunt beluisteren. Er zijn 4 luisterruimtes in de vorm van een huiskamer achtige sfeer. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw hifi van een plank te kopen in een "hifi-zaak" waar men ook koelkasten etc verkoopt, maar dan loopt u grote kans een miskoop te doen.

HifiStudio79 Zoetermeer

KVK nummer: 27309406 

BTW nummer: 818810671 
 

officieel dealer van al haar aangeboden merken, waaronder merken als:

ADAM Audio, Audioquest, Beyerdynamic, Cambridge, Canton, Denon, Eltax, Grado, JIB, Marantz, Onkyo, TEAC, VTI

en nog veel meer....

Let op: de producten op onze website is slechts een kleine selectie van de audioproducten in ons assortiment...Komt u een product niet tegen, informeer bij ons!

foto_showroom_hifistudio79

luisterkamer_1

Bij HiFiStudio79 staat zowel de klant als muziek centraal en daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. In onze demo luisterruimte kunt u in alle gemak onder het genot van een bakje koffie luisteren naar producten waarvan HifiStudio79 officieel dealer is. Ook is het uiteraard mogelijk om uw eigen apparatuur mee te nemen en aan te sluiten. Op deze wijze kunt u een goede indruk krijgen van de producten en krijgt u tevens toegewijd advies en service, ook mogelijk in de avond-uren op afspraak!! Op verzoek, is het ook mogelijk producten bij u thuis uit te proberen.

IMG_9030

Online betalingen kunt u doen via iDeal, PayPal of per bankoverschrijving. U kunt veilig en vertrouwd betalen via iDeal en PayPal, deze online transacties worden afgehandeld door Icepay global payments (www.icepay.nl)


Als u een product wilt kopen, beluisteren of heeft u een vraag, laat het dan aan ons weten via ons emailadres: info@hifistudio79.nl. Wij bezorgen gratis thuis (uitgezonderd bestellingen onder de 50,00 euro, dan geldt een tarief van 5 euro). Uiteraard kunt u het ook GRATIS op ons bezoekadres afhalen!