1 HifiStudio79 Disclaimer Hifi audioproducten - Zoetermeer - Den Haag
Uw taal Nederlands
Uw taal
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Privacy verklaring

HifiStudio79.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In deze Privacy Statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.

Welke gegevens worden door HifiStudio79.nl verwerkt?

De gegevens die door HifiStudio79.nl worden verwerkt zijn de gegevens die u zelf invult op het invulscherm waar u zich kunt aanmelden. Deze gegevens betreffen uw identiteit (zoals naam, adres, email etc.).

Wat doet HifiStudio79.nl met uw gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:
- het verwerken van uw vraag en u op de hoogte houden van de ontwikkeling van HifiStudio79.nl en daarmee samenhangende diensten;
- het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van site;
- u te kunnen verzoeken uw ervaringen met HifiStudio79.nl te delen, teneinde u nog beter van dienst te kunnen zijn;
- het kunnen doen van aanbiedingen en acties of het verstrekken van relevante informatie of nieuwbulletins.
- het nakomen van de overeenkomst tussen u en HifiStudio79.nl

De site van HifiStudio79.nl kan advertenties van derden of koppelingen (links) naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft HifiStudio79.nl geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Beveiliging

Alle gegevens worden bewaard op de systemen van HifiStudio79.nl. HifiStudio79.nl hanteert hierbij een beveiligingsniveau dat passend is bij de aard van de te beschermen gegevens.

Uw rechten

U kunt altijd aan HifiStudio79.nl vragen welke gegevens over u worden verwerkt. Hiertoe kunt u een email sturen. Ook kunt u per email aan HifiStudio79.nl vragen verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, tevens kunt u verzoeken uw persoonsgegevens uit ons systeem te laten verwijderen, die HifiStudio79.nl zo spoedig mogelijk zal verwerken. Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie, aanbiedingen of evaluaties dan kunt u per email HifiStudio79.nl hiervan op de hoogte stellen. Toezenden van de nieuwsbulletins gebeurt alleen maar als u daarvoor uw email-adres heeft opgegeven.